Van Driesum Piano’s en Vleugels
Goed gestemd
Van Driesum Piano’s en Vleugels
Goed
gestemd

Alles voor uw vleugel of piano: Van Driesum in Roosendaal

Van pianorestauratie tot vleugelverhuur

Piano’s en vleugels zijn prachtige instrumenten, maar vragen ook veel zorg. Ze moeten regelmatig gestemd worden, zo nu en dan gerepareerd, en als u verhuisd dienen ze op een speciale manier vervoerd te worden. Wij nemen u al deze zaken uit handen, zodat u zich bezig kunt houden met wat u het liefst doet: pianospelen.

Roosendaal, heel Nederland; pianostemmen; vleugelstemmen

Stemmen

Wij adviseren u uw piano of vleugel minstens tweemaal per jaar te laten stemmen. Wij doen dit graag voor u. Als service van de zaak bellen wij u elk half jaar voor het maken van een stemafspraak. Zo heeft u er echt geen omkijken meer naar.

De kosten van het stemmen bedragen €65,00 per stembeurt.

pianorestauratie, pianoreparatie, vleugelrestauratie; vleugelreparatie

Reparaties en restauraties

Aan het repareren of restaureren gaat altijd een uitgebreid onderzoek vooraf, waarna u een vrijblijvende offerte krijgt. Hiervoor komen wij bij u langs door heel Nederland en België.

Een kleine reparatie voeren wij dan ter plekke uit. Voor grotere reparaties of restauraties dient uw instrument echter vervoerd te worden naar onze werkplaats. Gezien piano’s en vleugels tijdens vervoer erg kwetsbaar zijn, bieden wij een speciale haal- en brengservice.

Informeer naar de voorwaarden

piano politoeren; vleugel politoeren

Politoeren

Politoeren is een oude methode om houten voorwerpen, zoals piano’s en vleugels, te beschermen en verfraaien. Deze techniek deed in het midden van de 19e eeuw in Europa zijn intrede. Hiervoor werden voorwerpen van hout voornamelijk met bijenwas of lijnzaadolie behandeld.

Wij politoeren uw (oude) piano of vleugel. Ook is het zeker de moeite waard om ons uw oude, gepolitoerde instrument opnieuw in de politoer te laten zetten. Hierbij verwijderen we de oude politoerlaag niet geheel, maar brengen we over de oude een nieuwe laag politoer aan. Ook plamuren we beschadigingen en lijmen we loszittend fineer. Zo ziet uw piano er weer als nieuw uit.

Benieuwd naar het politoeren? Neem contact op voor meer informatie.

pianotransport, Van Driesum Piano’s en Vleugels

Transport

Het vervoeren van uw piano of vleugel is erg precair werk. Een piano raakt al snel ontstemd en is tijdens het vervoer erg kwetsbaar. Naast stemmen, repareren, restaureren en politoeren verzorgen wij al uw piano- en vleugeltransport door heel Nederland en België.

Neem contact met ons op voor meer informatie en een prijsopgave

vleugelverhuur, dagverhuur piano

(Dag)verhuur

Als u een koor begeleidt of optredens geeft, heeft de zaal of kerk vaak geen piano of vleugel. Als er wel een staat is deze vaak jaren niet gestemd of vanwege vele mankementen onbespeelbaar geworden.

In zulke gevallen huurt u bij Van Driesum voor een dag, avond of weekend een kwaliteitspiano of vleugel tegen een uitmuntende prijs, voor een perfecte uitvoering van uw muziekstukken.

Snel een piano nodig? Bel 0165-551574 of 06-53815054.

Meer informatie